Versier de keuken

Waar moet ik op letten bij het kopen van een keuken? Eerste eerste stap. Bij het bouwen of renoveren van uw keuken komt veel kijken. Keukenontwerp is een belangrijke factor bij het creëren van een droomkeuken, maar vergeet de economie niet. Het is ook moeilijk om een ​​apparaat te kiezen. We geven je de drie belangrijkste tips zodat je deze fouten niet maakt, en het maken van je droomkeuken wordt een fluitje van een cent!

Genoeg kastruimte
De meest gemaakte fout bij het ontwerpen van een keuken is het gebrek aan opbergruimte. Het idee is dat ze vaak minder ruimte nodig hebben dan ze daadwerkelijk gebruiken. Ook voldoende kastruimte draagt ​​bij aan een overzichtelijke keuken.
Een goede manier om uw kastruimte efficiënter te gebruiken, is door enkele kasten te vervangen door lades. Met lades creëer je meer dan 40% opbergruimte! Vooral bij gebruik van brede en diepe lades.
Bovendien is de onderkant van de keuken meestal van de vloer, wat veel ruimte in beslag neemt. De verloren ruimte wordt meestal afgesloten door de vloerlijn, waarom? Momenteel zijn er oplaadsystemen die deze ruimte kunnen omzetten in een smalle lade om de ruimte in de kast te vergroten.
Wagons zijn ook erg handig als aanvulling op extra opslagruimte. Je zou het niet verwachten, maar je kunt er veel in bewaren. Denk aan potten, kookboeken en bestek. Bovendien is de wagen ook heel trendy in de keuken! Als je meer ruimte nodig hebt, raden we aan om een ​​wagen met wielen te kiezen, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.
Keukenwagen
2. Denk goed na over de apparatuur die je nodig hebt
De keuken is echt op maat gemaakt. Dit geldt ook voor de in de keuken ingebouwde apparatuur. De ene is erg belangrijk voor de grote oven, waarschijnlijk de extra stoomoven, en de andere is helemaal blij met de kleine magnetron om ruimte te besparen. Een goede manier om erachter te komen welke apparatuur het beste bij uw keukenontwerp past, is door te kijken naar de indeling van het huis van iemand anders. Wat hebben je ouders, vrienden en collega’s in huis, wat vind je heel handig en wat vind je onnodig of juist onhandig? Dubbele spoelbakken zijn bijvoorbeeld erg handig voor het afwassen van pannen of oncomfortabel door het gebrek aan werkruimte, en schouderhoge ovens blijken comfortabeler te zijn dan ovens onder het fornuis. Denk dus niet alleen na over de apparatuur die je hebt en wat je niet in je keuken wilt, maar zoek ook uit wat het beste ontwerp is voor jouw apparatuur. Bovendien blijft Pinterest een grote inspiratiebron. Zowel het uiterlijk als de uitrusting zelf. Om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is met keukenapparatuur hebben wij een lijst met apparatuur voor u samengesteld. Er zijn vijf apparaten die standaard in de keuken zouden moeten zijn. Dit is een set apparaatspecifieke opmerkingen die belangrijk zijn op het moment van aankoop.

Koelkast – Kijk bij het kopen van een koelkast eerst of je een vrijstaande of inbouw koelkast nodig hebt. Bepaal vervolgens de grootte en inhoud van de koelkast en denk aan het energielabel. Aanrechtblad: Een belangrijk aspect bij het kiezen van een aanrechtblad is het type. Liever inductie of koken op gas? Gas is vaak niet meer mogelijk als u een nieuwbouwwoning heeft. Houd ook rekening met de breedte en het aantal kernels. Afzuigkap: Het model is ook belangrijk bij het kiezen van een afzuigkap, maar vergeet niet om de uitlaatmogelijkheden te controleren. Ook is het verstandig om de breedte van het zetpakket af te stemmen op de breedte van het tafelblad. Ovens: Er zijn verschillende soorten ovens. Denk aan een stoomoven die vitamines goed opslaat, een heteluchtoven die meerdere gerechten tegelijk kan bereiden, een magnetron die ideaal is om snel iets op te warmen, vooral een kookoven voor het bakken van brood en gebak. Kies de oven die het beste bij uw kookstijl en keukenruimte past. Vaatwasser: Een vaatwasser is niet nodig, maar wel erg handig. Als daar ruimte voor is, is de vaatwasser bijna altijd de keuze. Bij het kopen van een apparaat moet je goed nadenken of je een vrijstaande of inbouw vaatwasser nodig hebt. Net als bij de koelkast zijn ook hier inhoud en energieverbruik van belang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *