Wil je een kleine en smalle badkamer inrichten? -Tips en trucs!

Wat is de perfecte badkamer? Velen zullen instemmen met een ruime kamer met een grote inloopdouche, een luxe badkamer en voldoende kastruimte. Helaas hebben we niet allemaal het geluk om een ​​grote badkamer te hebben. Veel huizen hebben kleine, krappe ruimtes die niet kunnen worden uitgebreid. Gelukkig zijn er veel manieren om je badkamer zo praktisch mogelijk in te richten en groter te laten lijken. In deze blog vijf tips om van je kleine, kleine badkamer je favoriete plek in huis te maken.
1. Gebruik felle kleuren
Met felle kleuren in de badkamer voelt de ruimte direct veel groter aan. In een kleine badkamer is het belangrijk om een ​​ruimtelijk effect te creëren. Dit betekent niet dat alles wit moet zijn. Kies bijvoorbeeld voor verschillende nude tinten of kies voor donkere accenten. Merk op dat het aantal verschillende kleuren beperkt is tot 2 of 3.
2. Kleine en krappe badkamer? Laten we doorgaan met de tegel
Door vloertegels op de achterwand te plaatsen, vergroot u de diepte van de badkamer. Zoals je kunt zien is het bad ononderbroken en oogt het wat dieper. Dit geldt ook voor de douche zelf. Kies dan zeker voor een inloopdouche zodat je geen douchebak nodig hebt die de vloer blokkeert. Gebruik een enkele kleur om het effect verder uit te breiden. Zoek tegels van hygiënewinkels voor tegelinspiratie. 3. Het glas laat je kleine badkamer groter lijken
De douchewand is erg fijn om ervoor te zorgen dat niet de hele badkamer altijd nat is. Vaak gebeurt dit met kleine muren, maar de ruimte oogt klein. Kies daarom voor een glazen wand in plaats van een douchewand of gordijn. Het kijkt door het glas, waardoor het ruimtelijke effect behouden blijft. 4. Schud van geluk
Misschien heb je het gezien of gehoord. Zwevende meubels maken je kleine badkamer veel groter. Kies daarom voor een zwevende wastafel en toilet. Nogmaals, dit komt omdat de vloer niet op deze manier wordt geblokkeerd. Daarnaast is de vloer in je badkamer eenvoudig schoon te houden. Zeer handig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *