Maak jouw inrichting uniek met een boomstamtafel!

Heb je er behoefte aan om het interieur even een opfrisser te geven? Het is waarschijnlijk ook voor jou herkenbaar dat je om de zoveel tijd het interieur wil veranderen. Als je namelijk lang tegen hetzelfde interieur aankijkt, zou je er behoefte aan kunnen krijgen om er verandering in aan te brengen. Dan kijkt het weer als nieuw en springen er bepaalde dingen in het oog. Er zijn verschillende manieren waarop je het interieur wat unieker kunt maken. Als je op zoek bent naar een meubel dat echt in het oog springt, is het een boomstamtafel.

Uniek tafelblad

Een boomstamtafel is niets meer dan een tafel gemaakt van een boomstam. Het is een erg mooi meubelstuk, omdat elke boomstam uniek is en op deze manier elke tafel dus ook. Je vindt zoiets niet in de woonketen terug, waardoor het op zal vallen als mensen jouw huis bezoeken. Je kunt het tafelblad dat gemaakt is van het hout combineren met tafelpoten in een bepaalde stijl.

Als je een moderne inrichting hebt, kun je bijvoorbeeld tafelpoten kiezen van ijzer of metaal. Heb je eerder de voorkeur voor een warme inrichting? Dan kun je ook kiezen voor poten in een zachter, lichter materiaal. Het is ook mogelijk om het boomstammen blad op te vullen met epoxy. Doordat het het hout zo uit de natuur komt, kan het voorkomen dat er wat scheuren in zitten. Als je deze opvult met epoxy, ontstaat er weer een egaal tafelblad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *